Ønsker du jobbe som konsulent/rådgiver i et reklamebyrå?

Tenk Kommunikasjon er i vekst, og nå søker vi etter en ny konsulent/rådgiver.

Konsulent/rådgiver

Har du erfaring som konsulent/rådgiver i reklamebyrå eller tilsvarende erfaring? Elsker du å bruke dine evner til å skape resultater for kunder og eget byrå og har evne til å opparbeide egen portefølje? Evner du å bidra til å skape arbeidsglede? Og ønsker å være med på å bygge et av landets beste byråer? Da er dette jobben for deg!

 

Du bør ha solid forståelse for merkevarestrategi og markedskommunikasjon – både tradisjonelle og digitale virkemidler. Du bør ha proaktivt initiativ, heftig pågangsmot, stor arbeidslyst og smittende entusiasme. Du bør være et kommersielt hode med en uredd tilnærming til new biz og salgsarbeid. Det er også en fordel om du har noe kunnskap om valg av medier/mediebyråerfaring.

 

Send enkel søknad og CV til daglig leder Geir på geir@tenkkom.no
Mail eller ring meg på 908 41 510 om du lurer på noe.

Vi gleder oss til å lese din søknad!


Tenk kan tilby:

  • En sentral posisjon i et unikt byråmiljø på vei oppover.
  • Et inkluderende, uformelt, interessant og morsomt arbeidsmiljø.
  • Faglige utfordringer av både bred og dyp karakter.
  • Gode betingelser og utviklingsmuligheter.

 

Tenk Kommunikasjon (Studio 4 AS/org nr 982596459) er et fullservice kommunikasjon/reklamebyrå med særskilt fokus på helhet og langsiktige kunderelasjoner. Vår visjon er å bidra til å skape resultater og arbeidsglede! Vi startet i 1998 og er i dag 16 medarbeidere i hyggelige lokaler i Grensen 8/Oslo. Vi tilbyr helhetlige kommunikasjonsløsninger med tradisjonelle og digitale virkemidler og jobber med kunder som Aller, Dagbladet, Honda MC/Marine, Cappelen Damm, Digiflow, Leiebolig, People4you, Pioner, Tohatsu og Vespa.