Hils på Tenk-gjengen!

anne-nyseter-perez

Anne Nyseter PerezProsjektleder
Anne er en dreven prosjektleder med 20 års erfaring fra byrå. Her har hun jobbet med de fleste bransjer og kommunikasjon i alle kanaler. Anne er en sprudlende og positiv trønder som har 100 % kontroll på både Tenkerne og prosjektene. Hun elsker sosiale medier og byr på seg selv i sin egen blogg.

Tlf 934 28 705// anne@tenkkom.no // LinkedIn

cecilie-falch-eriksen

Cecilie Falch-EriksenTekstforfatter
Cecilie har mange års erfaring fra reklamebransjen, blant annet fra Bates og McCann. Hun har jobbet med de fleste bransjer og kommunikasjonskanaler. Som kreatør, skribent og innholdsprodusent er hun opptatt av at de gode ideene må være en del av en helhetlig kommunikasjonsstrategi.

Tlf 922 55 862 // cecilie@tenkkom.no // LinkedIn

Cecilie Huseby

Cecilie Omsted HusebyAdm. prosjektleder
Cecilie har lang fartstid som både administrasjons-/ og prosjektleder i reklame- og designbransjen. Hun har sans for detaljer og liker å være bindeleddet mellom kunde og byrå. Cecilie er aktiv i lokalmiljøet og har høy dugnadsånd.

Tlf 908 80 460 // ch@tenkkom.no // LinkedIn

elise-mundal

Elise MundalDigital innholdsprodusent
Elise har en bakgrunn innen digital kommunikasjon og markedsføring fra flere ulike bransjer. Hun har en bachelor i økonomi, administrasjon og ledelse fra USA og en master i internasjonal markedsføring fra England. I Tenk jobber Elise med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier.

Tlf. 970 90 468 // elise@tenkkom.no // LinkedIn

geir-holm

Geir HolmKonsulent/Daglig leder
Geir er daglig leder, konsulent, litt tekstforfatter og litt prosjektleder. Han har lang fartstid fra mediebransjen – fra musikk-/lydreklameproduksjon og nærradio via A-pressen til reklamebyrået han startet i 1998. Geir har sterkt fokus på helhet – fra de lange strategiske linjene til de små praktiske detaljene. Han har også et omfattende fokus på salgsmetodikk.

Tlf 908 41 510  //  geir@tenkkom.no  //  LinkedIn

Gustav Eddy LarsenCTO/Konsulent
Gustav har lang fartstid fra mediebransjen, blant annet fra Dagbladet, Amedia og Adform. De siste årene har han som Head of programmatic & RTB i Aller media & Dagbladet kombinert kreative løsninger og innsikt med dagens teknologi. Dette gir helt nye og veldig spennende muligheter for kundene våre. Gustav brenner for ny teknologi, og er en god rådgiver med blikket rettet mot hele verdikjeden. Vår mann er i tillegg meget kulturinteressert og prøver å få med seg det som rører seg på konsertscenene i Oslo.

Tlf 930 06 539  //  gustav@tenkkom.no  //  LinkedIn

hilde-cecilie-henriksen

Hilde Cecilie HenriksenKonsulent
Hilde har lang og innholdsrik erfaring med markedsføringsledelse fra kjente merkevarer som McDonald’s, Statoil Fuel & Retail (Circle K), OBH Nordica og Plan Norge – både nasjonalt og internasjonalt. Hun har også erfaring fra utvikling og markedsføring av større eiendomsprosjekter. Hilde brenner særlig for kjededrift og merkevarebygging i alle ledd, og er opptatt av å se uttelling på bunnlinja. Hilde har like høyt engasjement enten hun jobber med store eller små prosjekter.

Tlf 907 54 640 // hilde@tenkkom.no // LinkedIn

kim-amundsen

Kim AmundsenArt Director
Kim har mange års fartstid som AD i reklamebransjen. Fra Kim kan du alltid forvente en god idé, et gjennomtenkt konsept eller overraskende design. Han har et ekte kreatørhjerte, og et godt øye for hva som skaper resultater.

Tlf 918 38 551 // kim@tenkkom.no // LinkedIn

lars-weimoth

Lars WeimothTekstforfatter
Lars har de siste åtte årene jobbet som journalist i Amedia, og kan også skilte med lang salgs– og prosjektledererfaring fra DnB. I Luftforsvaret ble offisers– og gentlemansutdannelse lagt til på rullebladet.

Lars har en god penn, journalistisk tyngde, kommersiell teft og sterk idèkraft. Han er opptatt av relevant innhold og kommunikasjon som virkelig treffer mottaker.

Tlf 980 46 153 // lars@tenkkom.no // LinkedIn

 

marie-aasbrenn

Marie AasbrennDigital innholdsprodusent
Marie er kreativ og målbevisst, og brenner for digital og visuell kommunikasjon. Hun har en master i samfunnskommunikasjon ved Universitetet i Agder, med spesialisering innen innholdsmarkedsføring. Marie tar med seg verdifull erfaring fra Webtraffic hvor hun jobbet som junior kreatør. I Tenk jobber hun med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier.

Tlf. 913 11 894 // marie@tenkkom.no // LinkedIn

mia-wang-norderud

Mia Wang-NorderudArt Director
Mia har jobbet i bransjen siden 1999 – både i Norge og Sverige. Før hun begynte i Tenk, var hun i Renommé Communication. Og lenge før det igjen, var Mia en ekte flyakrobat som drev med flygende sirkus! Mia har en brennende interesse for form og farge, i tillegg til at hun er svært opptatt av brukervennlighet. Derfor har hun jobbet med design i både analoge og digitale kanaler. Hun har blant annet drevet med bokdesign, logo- og profildesign og design av nettsider.

Tlf 908 77 303  //  mia@tenkkom.no  // LinkedIn

susanne-vik

Susanne VikProsjektleder
Susanne er prosjektlederen vår med den mest allsidige bakgrunnen, med både journalistikk- og sosiologiutdannelse. Hun er den eneste på huset med erfaringer fra effektivt geitehold i Afrika. Hun engasjerer seg helhjertet i bedriftens små og store prosjekter, og blir fort glad i menneskene hun jobber med. Og menneskene blir lett glade i henne.

Tlf 970 74 888 // susanne@tenkkom.no // LinkedIn

svein-vekterli

Svein VekterliKonsulent
Svein har jobbet med salg, ledelse, markedsføring og kommunikasjon i over 30 år. Han har omfattende erfaring i å omsette ord til handling. Dette viste han ikke minst i sin proffkarriere som fotballspiller da han ble solgt for kr 6000 fra Kvik Halden til Halden FK.

Tlf 909 20 150 // svein@tenkkom.no // LinkedIn

Tone Lise AspholProsjektleder
Tone Lise er blid, allsidig og har et stort nettverk. I tillegg til rollen som prosjektleder og digital rådgiver, har hun bred erfaring som video- og musikkprodusent, blant annet for Web-TV. Tone Lise liker å skape fantastiske forslag til kundene og er opptatt av at gode prosesser og supre produksjoner gir glade og fornøyde kunder.

Tlf. 951 44 185 // tone@tenkkom.no

ann-christin-wright-lia

Ann-Christin Wright LiaAD/Grafisk designer
Ann-Christin har sittet foran macen i en liten evighet og har bred erfaring i å formgi budskap både på print og digitalt. Fra vårt distriktskontor i Skien, har hun en forkjærlighet for typografi, grafisk design og utvikling av webber. Hun har god forretningsforståelse og drives av å utvikle helhetlige løsninger som gir resultater.

Tlf 958 29 919  //  ac@tenkkom.no  //  LinkedIn