Hils på Tina, Karina og Tina!

Nye Tenkere - Tenk Kommunikasjon

 

 

Tenk starter 2019 med 3 nye medarbeidere. Tina Belsvik, Karina Wilhelmsen og Tina Løvstad er allerede i full sving i Grensen 8.

 

Tina Belsvik, Rådgiver

Tina kommer inn og styrker rådgiverlaget hos Tenk Kommunikasjon. Hun kommer fra kundesiden og har hatt sentrale roller innen fagområdet markedskommunikasjon. Nå gleder hun seg til å jobbe for et fullservice reklamebyrå og hun er allerede imponert over kompetansen som er samlet over tre etasjer.

Jeg gleder meg masse til å bli enda bedre kjent med nye kolleger og kunder – både eksisterende og nye. Det blir både lærerikt og gøy å finne min egen plass her i Grensen 8.

 

Vår nye rådgiver har sin ekspertise innen forbrukeratferd, merkevarebygging, innholdsproduksjon, markedsstrategi- og analyse.

– Jeg blir engasjert når man kan snu innsikt, strategi og analyser om til kreative løsninger og konsepter. Min bakgrunn har gitt meg muligheten til å kunne kombinere forretningsforståelse med kreativitet – noe jeg håper våre kunder vil se på som en styrke når de velger å samarbeide med Tenk.

 

 

Karina Wilhelmsen, Innholdsprodusent

Karina er ny som innholdsprodusent og skal være med å løfte den digitale satsningen hos Tenk. Karina har en bachelorgrad i Entreprenørskap med spesialisering i Retail Design & Management og har fra tidligere erfaring med sosiale medier, kundeservice og salg. Karina kommer fra Nielsen Norge og har allerede blitt kastet ut i nye utfordringer hos Tenk:

– Det er morsomt å være på jobb i Tenk, og alle er flinke til å dele kunnskap med hverandre. Jeg gleder meg til å samarbeide med denne dyktige gjengen og de spennende kundene fremover!

 

 

Tina Løvstad, AD /Grafisk designer

Tina er AD og grafisk designer og jobber med med funksjonell design og kreative konsepter visualisert gjennom trykksaker, nettsider, profilprogram og kampanjer. I tillegg er Tina utdannet digital fotograf og er en habil illustratør. Hun har også drevet sitt eget byrå ved siden av jobb og studier.

– Jeg gleder meg til å jobbe i et etablert og stabilt firma med lang fartstid i bransjen. Jeg har erfaring fra byrå og har jobbet som designer siden forrige årtusen.

 

Tina synes det er spesielt gøy å få jobbe i team med å lage kampanjer som man kan se effekten av.

– Det gjør meg stolt og glad. Jeg trives ekstra godt når jeg får jobbe med hele prosessen fra ide til ferdig resultat. Hittil virker også mine nye kollegaer helt supre! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent, og til selv å bli varmere i trøya.

 

Vi er stolte over å få Tina, Karina og Tina med på laget og ønsker dem varmt velkommen til oss!