To nye Tenkere på laget

Tenk Kommunikasjon nyansatte Petter Danielsen og Kristin Onsum

Prosjektleder Kristin Onsum og seniordesigner Petter Danielsen har i sommer meldt overgang til Tenk Kommunikasjon.

De kommer begge fra kommunikasjonsbyrået Siste Skrik, og er godt i gang i lokalene hos Tenk i Grensen 8 etter en varm og god sommerferie.

 

Er 18 medarbeidere

Kristin har lang og bred erfaring fra reklamebyrå og har jobbet med noen av landets største kunder. Hun er utdannet innen markedsføring, informasjon og samfunnskontakt. Hos Tenk er hun en av fire prosjektledere.

Petter jobber blant annet med design av nettsider, trykksaker og profilprogram. Han har lang erfaring fra både design- og reklamebransjen, med jobb-bakgrunn fra både Uniform og Siste Skrik. Petter har en Bachelor i visuell kommunikasjon fra Birmingham, England.

De skal nå begge fylle viktige roller i Tenk – et mellomstort reklame- og kommunikasjonsbyrå som nå teller 18 medarbeidere.

 

Har spennende kunder

De to nyansatte kjenner hverandre fra før og gleder seg til å bidra i et byrå som blant annet har merkevarer og kunder som Honda, Vespa, Dagbladet, Matmerk, Tanum, Elkonor, Fagpressen, Pioner og Ramirent i porteføljen.

– Jeg ser fram til å jobbe med dyktige og hyggelige mennesker i flotte lokaler, sentralt i Oslo. Jeg opplever at Tenk har spennende kunder, gode prosesser og en klar visjon, sier Petter Danielsen.

– Dessuten vil jeg bidra til å heve kompetansenivået ytterligere i Tenk og samtidig lære masse av nye kolleger, legger designeren til.

 

Les også: Tips og triks til bedre video på mobil

 

Bra ”vareprat”

Petter begynte i Tenk litt før Kristin. Det kom henne for øret at den tidligere kollegaen trivdes og snakket positivt om Tenk.

– Jeg søkte nye utfordringer og de positive tilbakemeldingene fra Petter gjorde overgangen til Tenk mer aktuell. Byrået har en fin størrelse, god beliggenhet og er solid. Jobbintervjuet ga meg en god følelse, sier Kristin Onsum, som nå vil bidra til det hyggelige miljøet og til å styre prosjektene i havn på best mulig måte.

 

Betydelige forventninger til høsten

Daglig leder Geir Holm i Tenk Kommunikasjon er storfornøyd.

– Tenk er i flytsonen. For tre år siden var vi åtte Tenkere – nå er vi snart tjue. Blant de viktigste og vanskeligste jobbene i en slik vekst er å finne riktige folk. Derfor er vi ekstra fornøyde med å få Kristin og Petter på laget. De er drivende dyktige folk med erfaring og dedikasjon, sier Holm.

Han har betydelige forventninger til høsten.

– Tenk fyller 20 år i september, og har heldigvis en sterkere kundeportefølje enn noen gang. Mulighetene er enorme for både kundene og oss framover, men det er også krevende å ta ut potensialet optimalt. Derfor blir kompetanseheving et enda viktigere område framover, understreker byråleder Holm.

 

Les også: Tre tips til bedre synlighet på LinkedIn