Idétørke? Det løser vi!

 

ideworkshop

 

 

Har du en publiseringsplan du skal fylle, eller en nettside som mangler innhold? Da inviterer vi til nyttig og morsom idéjobbing – for både nye og eksisterende kunder.

 

Vi har stor forståelse for at det kan være tungt å finne de gode konseptene, nye ideer og engasjerende innhold til enhver tid. Men det er nettopp derfor byråer som oss finnes. Vi elsker å klekke ut ideer både for nye og eksisterende kunder. Vi kan enten gjøre det i felleskap sammen med dere, eller vi kan bli enige om en brief, så klekker vi ut ideene på kammerset før vi presentere dem for dere.

 

Vi starter med målet

Uansett form på samarbeidet er det alltid fint med litt kjøtt på beinet før vi går i gang med ideer. Har dere en kommunikasjonsstrategi, noen konkrete mål eller kunnskap om hvilket innhold som har gitt resultater hittil, tar vi gjerne en titt på det før vi starter idéarbeidet.

 

Når ideene er på plass, er det opp til kundene våre om vi også skal bidra med produksjon, publisering og annonsering. Dette gjør vi for mange i dag. Hvis dere selv ønsker å produsere og publisere, bistår vi gjerne med rådgivning underveis. Vi finner den samarbeidsformen som passer dere best!

Velkommen til idéworkshop hos TENK!

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med forslag til neste skritt:

 

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vil du lese mer om hva vi gjør i TENK? Ta en titt her.