Ledige stillinger

 

Vi søker ny medarbeider som digital innholdsprodusent

 

 innholdsprodusent tenk kommunikasjon

 

 

Vi er på jakt etter deg som har kompetanse innen sosiale medier, tekst, innholdsproduksjon og levende bilder. Du vet hva som trigger målgruppens interesse, og du vet å skreddersy budskap til de ulike kanalene og formatene. Du vet hva som kreves for å skape engasjerende innhold for nett, som blir likt og delt. Du holder deg oppdatert og følger med på nye trender innen ditt felt. Din oppgave vil være å produsere, spre og optimalisere innhold i ulike digitale kanaler.

I hovedsak ser vi for oss at det vil innebære e-postmarkedsføring, community management og annonsering i sosiale medier. Vi ser helst at du har kjennskap til Facebooks annonseverktøy, men det er ikke et krav så lenge du er interessert og ønsker å lære.

 

Har du kjennskap til publiseringssystemer, SEO, Google Analytics, AdWords og/eller opptak og redigering av levende bilder er dette et stort pluss. Elsker du å lage og spre godt, kreativt og selgende innhold? Velskrevne tekster – lange som korte – jobbe med sosiale medier og kanskje levende bilder? Da er dette jobben for deg!

For mer info om stillingen, kontakt Mariemarie@tenkkom.no eller 913 11 894.

 

Vi tilbyr hyggelige omgivelser, spennende oppgaver og gode kolleger. Send CV og søknad til daglig leder geir@tenkkom.no så snart som mulig. Frist: innen 24. juni.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Ledige stillinger - Tenk Kommunikasjon

Tenk Kommunikasjon (Studio 4 AS/org nr 982596459) er et fullservice kommunikasjon/reklamebyrå med særskilt fokus på helhet og langsiktige kunderelasjoner. Vår visjon er å bidra til å skape resultater og arbeidsglede! Vi startet i 1998 og er i dag 19 medarbeidere i hyggelige lokaler i Grensen 8/Oslo. Tenk leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger med både tradisjonelle og digitale virkemidler til kunder som Aller, Dagbladet, Elkonor, Honda MC/Marine, Cappelen Damm, Digiflow, Leiebolig, People4you, Pioner, Tohatsu og Vespa. 2018 blir vårt 10. år på rad med vekst.