Ny rådgiver til Tenk

Kenneth Tangnes Tenk ny rådgiver

Tenk Kommunikasjon styrker laget med Kenneth Tangnes som rådgiver.

 

Han blir medarbeider nummer 18 hos oss i Tenk og starter opp 3. september.

 

En kreativ og erfaren mann

Kenneth har bakgrunn fra blant annet Sølvpilen, JCP og EvokedSet – i tillegg til sitt eget selskap Kontra Oslo. I JCP var han kreativ leder for Norden, der han jobbet med en rekke kjente merkevarer.

 

Vår nye rådgiver har bred erfaring med prosjekt- og prosessledelse, konsept- og merkevarebygging, reklame, markedsføring og research samt kreative og strategiske prosesser og presentasjoner.

 

– Det er med stor glede vi ønsker Kenneth velkommen. Jeg har stor tro på at han kan bidra med mye spennende kunnskap, bli en viktig del av teamet og styrke arbeidet for både eksisterende og nye kunder, sier Geir Holm, daglig leder i Tenk Kommunikasjon.

 

Les også: Derfor bør du teste ut Facebook live

 

Kaospilot med ny utfordring

Kenneth er utdannet KaosPilot fra Århus og har universitetsbakgrunn fra kunsthistorie, sosiologi og kulturantropologi.

– Jeg gleder meg stort til å bli kjent med nye kollegaer, samarbeidspartnere og eksisterende kunder, sier Kenneth Tangnes.

 

Han legger også vekt på at det blir en spennende og morsom utfordring å skape nye kunderelasjoner.

 

– Jeg har klokketro på at kompetansen og erfaringen som finnes i Tenk, kombinert med min erfaring med å utforske forholdet mellom kultur og næringsliv, kan skape interessante muligheter. Dette blir gøy!

 

Les også: Få rutinene for GDPR på plass ved utsendelse av nyhetsbrev

 

En spennende utvikling

Daglig leder Geir Holm er spent på utviklingen framover.

 

– Vi er privilegerte som jobber i en bransje hvor det skjer mye spennende. Ikke minst med kunder som har ambisiøse og interessante målsetninger. Når vi på toppen av dette klarer å være i vekst – og får anledning til å jobbe sammen med dyktige folk og resultatorienterte kunder – da er det grunn til å være positivt nysgjerrig på framtiden, sier han.

 

Vi gleder oss til å få Kenneth med på laget!