Om Tenk

Kommunikasjon for resultater og arbeidsglede

 

TENK er et reklame/kommunikasjonsbyrå med kompetanse innen strategi, konsept, kreative løsninger, innhold og spredning.

Kundereisen starter med et førsteinntrykk. Deretter fortsetter reisen på nettsiden, i annonser, sosiale medier og i fysiske møter. Hvordan opplever kundene deres virksomhet? I TENK jobber vi med kundereisen fra strategi til spredning og oppfølging. Ved å forstå helheten, finner vi kommunikasjonsløsningene som bidrar til gode resultater.

 

Våre rådgivere har spisskompetanse innen blant annet retail, B2B, programmatic og salg. Vi har kreatører og innholdsprodusenter med bakgrunn fra byråer, mediehus og journalistikk. En hyggelig og dyktig gjeng som er genuint opptatt av våre kunders resultater og arbeidsglede!

 

Vi tilbyr blant annet

  • Strategi
  • Konsept
  • Digital utvikling og produksjon.
  • Innholdsstrategi, produksjon, distribusjon og analyse av innhold.
  • Levende bilder – opptak og redigering.
  • Produksjon, distribusjon og analyse av kampanjer i sosiale/digitale medier.
  • Profilprogram, butikk/messemateriell og produktdesign.

Dette er vår hovedmodell

Se hele modellen her

 

I 2018 fyller vi 20 år og teller 17 medarbeidere.

22. september 1998 satset de tre gründerne Ann-Christin, Svein og Geir faste gode jobber og det de hadde av sparepenger og startet TENK. De tre hadde et brennende ønske og en sterk tro på at god kommunikasjon gjort på en ny måte kunne hjelpe mange virksomheter.

Byrået har dermed mange års erfaring med å være en sterk partner for virksomheter som har tro på planmessig, offensivt og helhetlig arbeid med forretningsutvikling, drift, salg og kommunikasjon.

 

 

Visjonen vår er å bidra med BEDRE RESULTATER OG STØRRE ARBEIDSGLEDE!

 


 

Kunder

 

 

 

Aller

 

Arba Inkludering AS

 

 

Cappelen Damm

 

 

Citroen

Dagbladet

Digiflow

Eramet

Exentri Wallets

 

Hoff

Honda Marine

Kellox

 

 

Loxkel

 

NFIF

Office Control

 

 

Ramirent

Saga Regnskap og Rådgivning

 

 

 

Telerør

 

Tohatsu

Vespa


Noen kunder om oss:

 

Citroën:

Over 90% åpning på eDM

– I tillegg til våre hovedkampanjer har Citroën behov for aktiviteter hos våre 70 forhandlere i Norge, og i flere år har Tenk levert oss dette. Ett fantastisk resultat var en åpningsprosent på over 90% på en eDM til forhandlerne. Det hadde sikkert noe med at vi la levende film direkte i eDMen, som fungerte godt.

Øystein Johansen, markedssjef i Citroën Norge


 

Aller Media/Berner Media:

Solid samarbeid i mange år

– Vi har samarbeidet med Tenk Kommunikasjon i over 13 år, og de har vært en solid leverandør på mange ulike områder. Fra salgsmateriell og events til digitale løsninger og TV-kampanjer. Tenk har vært en viktig partner for oss både for å skape gode resultater og for å løse en rekke ulike utfordringer.

Per Brikt Olsen, direktør salg i Aller Media/Berner Media
People4you

Øker mest på sosiale medier

– Blant bemanningsbyråene har vi pr nå best utvikling innen sosiale medier. Strategien er lagt og driftingen gjøres i samarbeid med Tenk. Tenk har også skapt kommunikasjonskonseptet “Ha en god dag på jobb!” – samt det interne opplæringskonseptet P4Y-METODEN®. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet.

Per-Egil Aas, partner i People4you


 

LLENTAB:

Bedre kundeopplevelse med Tenk

– LLENTAB leverer høykvalitets stålbygg over hele landet. Vi ønsket å bli bedre på kommunikasjon internt og eksternt, og Tenk utviklet et klart bilde av hvor vi skal og hvordan vi skal komme dit. Bl.a ved å levere bransjens beste kundeopplevelse. Dette kjenner nå samtlige medarbeidere til – og etter hvert erfarer stadig flere kunder også denne opplevelsen.

Odd Sund, daglig leder i LLENTAB Norge