Digiflow – kommunikasjonsstrategi, profil og nettsider

Bakgrunn

Digiflow leverer IT-tjenester til små og mellomstore bedrifter. Selskapets tre forretningsområder er IT-drift, salg og drift av Xerox-printere og Office Control – en moderne løsning for dokumentkontroll, motivasjon og interne rutiner. Utfordringen var at disse tre områdene jobbet hver for seg med intern og ekstern kommunikasjon. Målet var å samle enhetene og fremstå som ett samlet profesjonelt selskap.

Løsning

Innledningsvis laget vi en kommunikasjonsbeskrivelse som nå er utgangspunktet for all kommunikasjon fra Digiflow. Den største og viktigste jobben har vært utvikling av ny logo, profil og nye nettsider. I tillegg har vi blant annet laget salgspresentasjon, referansefilmer og annet designmateriell.

Resultater

Med nye verktøy, profil og nettside fremstår Digiflow i dag mer profesjonelt. Den nye profilen har gitt en betydelig boost internt og påvirket blant annet salgsresultatene. Digiflow er en av landets ledende Xerox-forhandlere, og de nye nettsidene har blitt kåret til Europas beste nettside for en Xerox-forhandler.

Besøk nettsidene til Digiflow her.

Teknisk løsning: 07 Media
Fotograf: Nadia Fransen


Kontakt: Geir Holm

Konsulent/daglig leder

geir@tenkkom.no

908 41 510