Epilepsiforbundet

Epilepsiforbundet logo

Logo2

Ny logo og profil for Epilepsiforbundet

 

Logo mockup

45 000 mennesker lever med epilepsi i Norge. Epilepsiforbundet gjør en storstilt innsats for sine medlemmer med epilepsi og pårørende. De jobber med kunnskapsformidling, rådgivning og politisk påvirkning. Når man får et epileptisk anfall skyldes det en forbigående forstyrrelse i hjernes elektriske signaler. Det finnes ulike typer anfall, og det var med utgangspunkt i dette vi utviklet den nye logoen der nettopp hjernen har fått en sentral plass.

 

Epilepsiforbundet logo

 

Målet med logoen for Epilepsiforbundet var å skape et visuelt symbol som skaper gjenkjennelse og identitet. Logoen viser en stilisert hjerne. Den signaliserer ro der det ofte kan oppstå en form for kaos. Dermed forener logoen det medinske ved epilepsi med den viktige rollen forbundet spiller. Valget av lillafargen er heller ikke tilfeldig. Lilla er en beroligende farge som står for visdom og kreativitet.

Sirkelen rundt logoen representerer fellesskapet og samholdet som forbundet jobber for. Epilepsiforbundet består av 19 lokallag + et ungdomslag. Det var viktig at logoen kunne fungere med navnene på lokallagene.

Som alltid, når vi utivkler profiler, tester vi logoer, fonter og farger slik at vi vet at det fungerer godt på alle flater fra mobil til sosiale medier, på trykk, skilt og små kulepenner.

 Cool funky young girl with headphones and crazy hair enjoy power of music taking selfie on street hipster woman with trendy avant garde look feeling awesome Music fan concept with carefree teen having fun

Epilepsiforbundet UNG fikk et eget uttrykk, men i samme profil.

 

Web ung