Verdens største MC-messe

Motorsykkelverdenen møttes nylig under den massive EICMA-messen i Milano. Tenk var med for å formidle siste nytt til markedet.

 

Vår kunde, AS Kellox og Loxkel AS, importerer kjente merkevarer som Honda, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi og Piaggio til Norge.

I Italia ble alle nyhetene for 2018 presentert for første gang og MC-interesserte fra alle verdenshjørner flokket seg bokstavelig talt rundt nyhetene.

Motorsyklene ble studert, prøvesittet, fotografert og filmet av både journalister og oss. Her kan du se en stor bildereportasjen vi laget på Tohjulinger.

 

Nyheter 2018: it’s showtime

På sosiale medier ble det lagt ut statusoppdateringer fra messen i form av foto og levende bilder.

Fra de italienske merkene var det spesielt Vespa som utpekte seg blant mengden av nyheter. Vespas første elektriske scooter er ventet i 2018 og har fått navnet Elettrica. Vi videreformidlet selvfølgelig den store nyheten på Vespa Norge sine Facebook-sider.

Fra Honda MC kommer det flere etterlengtede modeller i 2018. En av dem er Gold Wing – verdens mest berømte luksuscruiser med airbag innleder en ny æra innen touringsegmentet. Se introduksjonsfilmen vi lagde til venstre, eller på Honda MC Norge sine Facebooksider.

Det ble også lansert en landingsside for å presentere 2018-modellene fra Honda.

 


Kontakt: Svein Vekterli

Konsulent

svein@tenkkom.no

909 20 150