Kraften i Aller

Bakgrunn

Aller er et av Norges største mediehus, med over 30 titler, 2,8 millioner ukentlige lesere og verdens beste annonseteknologi i samarbeidet med Google. Dette er Kraften i Aller, og Tenk står bak all kommunikasjon ut mot annonsører og byråer.

Løsning

30. august inviterte Aller til høstens store kick-off på Latter. Tenk står bak arrangementet og kampanjen som går ut i kjølevannet av dette. Det handler om å få frem Kraften i Aller. I forbindelse med dette utviklet vi en kampanjeside, kraftenialler.no, der det ypperste innen annonsering i Aller sine kanaler vises. Vi laget blant annet en pilot for ARK på et helt nytt annonseprodukt, ProgrammatiContent. Piloten ble filmet og ligger nå som et eksempel på hvilke muligheter annonsører har hos Aller.

På Latter sto Tenk bak sceneshow, dekor, invitasjoner og håndtering av selve arrangementet. Vi har designet og laget innholdet på kraftenialler.no. Snapper står for den tekniske løsningen. Filmen som viser ProgrammatiContent er produsert av One Communication.

Opplev Kraften i Aller her.

Tenk var tilstede på Latter, og der lagde vi videointervjuer som ble delt her.


Kontakt: Geir Holm

Konsulent/daglig leder

geir@tenkkom.no

908 41 510

 

Gå til kraftenialler.no