Honda MC nå nr 1 i Norge!

 

I mars braket det løs for årets MC-messe på Lillestrøm.

Vår kunde AS Kellox importerer flere kjente merkevarer til Norge. Honda er en av dem, og skiltet i år med den største standen noensinne på Lillestrøm under årets MC-messe. Vi var med Honda for å dokumentere dagen og formidle årets nyheter ut til kundene.

 

Sosiale Medier

På sosiale medier har vi bidratt med tilstedeværelse og oppdateringer i forkant, og under messen. Bilder og stemningsvideoer ble publisert på Facebook. I forkant annonserte vi for nyhetene, og for Honda sin stand på Lillestrøm disse dagene. Dette førte til god stemning og høyt antall besøkende på årets stand! MC-messa 2019 ble også tidenes mest besøkte!

Det var spesielt stor interesse rundt Hondas nyheter, særlig for den nye Neo Sport Café CB650R, oppgradert fra i fjor med LED-lys, LCD display og mulighet for mye ekstrautstyr. MC-interesserte strømmet til seg til for å få et glimt av, og prøve de nye modellene.

I tillegg til promotering i forkant av MC-messen, har Tenk jobbet med annonsering og kommunikasjon for Honda MC på Facebook og Snapchat. Honda MC er nå nr. 1 i Norge!

 

Ta en titt på stemningsvideoen til venstre, fra Honda sin stand.

 


Kontakt: Svein Vekterli

Konsulent

svein@tenkkom.no

909 20 150