Nye nettsider for Rebus Profil

Bakgrunn

Rebus Profil har over 25 års erfaring med profilartikler, og tilbyr et bredt utvalg av profilartikler, produkter og firmagaver for alle anledninger. Med godt over 20 leverandører og mange tusen produkter ønsket Rebus Profil å gjøre det enklere for kunden å finne frem i det store utvalget av produkter. For å gjøre prosessen mer effektiv og oversiktlig ønsket Rebus Profil nye responsive nettsider, med enkel produktinfo i et nytt og tidsriktig design.

Sammen med Rebus Profil tilrettelegger Tenk Kommunikasjon skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker det lille ekstra. Sammen tilbyr vi alt fra idé/konsept til innpakning og distribusjon.

 

Løsning

I arbeidet med nye nettsider var fokuset på brukervennlighet og oversikt. Løsningen ble undersider for produktkategoriene (profileringsartikler, gaver, tekstiler og arbeidstøy), hvor man får man presentert seks anbefalte produkter. Dette skal skal gjøre hele bestillingsprosessen mer effektiv for kunde. I tillegg er aktuelle, bladbare kataloger lagt inn under hver produktkategori, slik at siden også kan brukes som presentasjonsgrunnlag for kunde.

Nettsiden fikk et nytt design og ble gjort mer moderne, ryddig og enklere å navigere i – på alle flater.

Det er også lagt opp til ulike innholdssider, slik at Rebus Profil kan produsere og dele nyttig og relevant stoff i sine kanaler.

 

Resultat

Daglig leder Øyvind Siegel ble veldig fornøyd med de nye nettsidene og tilbakemeldinger fra Rebus Profils egne kunder peker på større brukervennlighet og en bedre totaloversikt.

– En webside som er enkel å bruke for våre kunder, og som er designet for å møte fremtiden, forteller Siegel.

 

Besøk Rebus Profil sine nettsider på rebusprofil.no


Kontakt: Geir Holm

Konsulent/daglig leder

geir@tenkkom.no

908 41 510