People4you

People4you er et av landets raskest voksende rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi i Tenk bidrar med både god kommunikasjon og støtte i salgsarbeidet.

Bakgrunn og mål

Det å ha en god dag på jobb er viktig for alle – for både arbeidsgivere og arbeidstakere. Vi vet at når man har det bra på jobb, gjør man en bedre jobb. Og for å ha det bra, må man også være rett person i rett jobb. Alt dette henger sammen, og People4you har som mål å til enhver tid finne rett person til rett jobb.

People4you er en erfaren aktør i et tøft marked, og de har fortsatt store vekstambisjoner. For å nå målene ønsker de blant annet å bruke et tydelig konsept, synlig og original kommunikasjon samt aktivt salgsarbeid.

Løsning

Med dette som utgangspunkt presenterte vi høsten 2013 konseptet ”Ha en god dag på jobb” for People4you. Målgruppen for konseptet er både arbeidsgivere og nye kandidater. Samtidig differensierer vi mellom de to målgruppen i kommunikasjonsløsningene og ved valg av kanaler.

Vi har siden starten av samarbeidet utviklet printannonser, DM-er, nyhetsbrev, sosiale medier-strategi, internkommunikasjon og salgsmateriell. På vegne av People4you oppdaterer vi web-innhold, som blant annet distribueres i nyhetsbrev og sosiale medier.

Salgsarbeid er en viktig del av hverdagen til de ansatte hos People4you. Som en del av en helhetlig kommunikasjonsplan har vi sammen utviklet en skreddersydd salgsmetodikk som gjør dette arbeidet både mer effektivt og mer målrettet.

Resultater og arbeidsglede

People4you har i 2014 etablert et tydeligere konsept internt og eksternt. «Ha en god dag på jobb» gir mange gode muligheter, blant annet i sammenheng med målene om å ha bransjens mest fornøyde utleide medarbeidere – og kunder. Dette er et meget sterkt utgangspunkt for det videre arbeidet med salgsmetodikk, kandidatpleie og merkevarebygging.