Startskuddet for båtsesongen 2018

Norges største båtmesse, Sjøen for Alle, gir en forsmak på sommer og båtliv for båtentusiaster over hele landet. Messen var på Lillestrøm 14.-18. mars, og der var flere av våre kunder på plass med sine merkevarer: Honda Marine, Tohatsu, AMT, Terhi og Pioner.

 

Bakgrunn

Under båtmessen samles hundrevis av forhandlere og båtinteresserte under samme tak for å snakke sesongens nyheter. Med mange aktiviteter på et stort messeområde blir det mye konkurranse om oppmerksomheten. Her ønsker man at besøkende skal få inspirasjon for den kommende båtsesongen og ikke minst huske ditt produkt best. I tillegg må utstillerne skape engasjement rundt produktene sine.

 

Løsning

Vi i Tenk holdt stø kurs ved å bistå med digitalt innhold i form av bilde og videoinnhold på nettsider og i sosiale medier. Utstillingen til Pioner ble også prydet med en messefilm produsert av oss. Dette resulterte i større engasjement og synlighet blant forhandlere og besøkende på messen. Ved å spre innhold på deres Facebooksider fikk også de som ikke hadde mulighet til å delta et innblikk i messedagene og produktene. I tillegg ble alle utstillinger og merkevarer utstyrt med en bakvegg og store bannere som prydet hver av utstillingene. Vi produserte også annonser, kataloger og annet messemateriell i forkant.

 

Resultater

Alle merkevarene fikk gode tilbakemeldinger på sine utstillinger og deres 2018-modeller. Det var i tillegg høyt engasjement via kundenes Facebooksider. Messen resulterte også i en heldig vinner av båtkonkurransen, hvor vinneren fikk en splitter ny Pioner Classic. Det ble solgt rekordmange båtpakker under messedagene – blant andre flere av de populære AMT-båtene med motor fra Honda Marine.

 

2018-kataloger

Er du en av dem som går med tanker om ny båt i sommer?

Finn din nærmeste forhandler og plukk opp årets kataloger – eller ta en titt her:

Honda Marine | AMT – Premium Boats | Tohatsu | Pioner

 

Facebook

Følg Honda Marine Norge, Pioner og Tohatsu Norge på Facebook hvor du får med deg nyheter om båtlivet og gode tilbud fra de forskjellige merkevarene.

Vi gleder oss til årets båtsesong seiler i gang!


Kontakt: Svein Vekterli

Konsulent

svein@tenkkom.no

909 20 150