Suksess med MC Roadshow

Det spares ikke på kruttet når årets største MC-Roadshow går av stabelen. 25 motorsykler fra noen av verdens største og mest kjente MC-produsenter står klare for prøvekjøring hos forhandlere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

 

Bakgrunn

Kellox og Loxkel har importert Honda og en rekke andre tohjulinger i 60 år. For første gang på flere år legger MC-importørene ut på Norges-turné med årets modeller fra Honda, Aprilia og Moto Guzzi, og interessen er stor.
MC-sesongen er snart i gang, og sammen med forhandlerne legger Kellox/Loxkel til rette for en skikkelig kickstart av sesongen. Ikke bare får MC-entusiaster muligheten til å kikke nærmere på årets nyheter, men de får også prøvekjøre de syklene de måtte ønske.

 

– Forhandlerne må naturlig nok ha et begrenset utvalg på lager, og derfor er det stas for oss å kunne få vist frem en mye større del av vårt sortiment til både forhandlere og sluttkunder, forteller salgs- og markedssjef Anton Vestavik i Kellox.

Resultater

Startskuddet gikk 4. april, og så langt er turneen en stor suksess, med rekordoppslutning flere steder. Tenk har levert konsept, landingssider, trailer-dekor, utstillingsmateriell og ikke minst markedsføring lokalt, som har bidratt til den store interessen for showet.

 

Roadshow 2018 kjører rundt til og med 15. mai.
Se hvor vi er når og les mer som showet
.

 


Kontakt: Svein Vekterli

Konsulent

svein@tenkkom.no

909 20 150