TENK – markedsføring fra A til Å

 

Comp 2

Vi er et reklamebyrå som jobber med strategi, design, innhold og spredning. For våre kunder jobber vi med alt fra langsiktig strategi til drift av sosiale medier og design av nettsider. Målet vårt er å gjøre markedsføring enkelt for våre kunder.

Book en prat med oss!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 

Strategi

Hvilke mål har virksomheten, og hvordan skal vi nå dem? Hva slags innhold vil gi økt salg i sosiale medier? Og ikke minst, hvilke sosiale medier bør virksomheten være synlig i?

Disse spørsmålene kan være starten på et strategiarbeid som danner grunnlaget for all markedsføring.

Les mer om vår arbeidsmodell her.

 

 

Design

Enten dere er en stor eller liten virksomhet, vil det visuelle utrykket være en viktig del av virksomhetens merkevarebygging. Våre dyktige designere har erfaring med alt fra profil og logodesign til webdesign.

Se hvem som jobber i TENK her.

 

 

Innhold

Innholdsproduksjon omfatter alt som deles på web, i sosiale medier og andre digitale og analoge kanaler. Vi produserer tekst, video, animasjon og foto basert på en innholdsplan vi har utviklet sammen med våre kunder. For å være godt synlig i søkemotorer som Google, er det viktig med kontinuerlig godt innhold på nett.

Ta en titt på noen av jobbene vi har gjort her.

 

 

Spredning

Med utgangspunkt i et definert mål, lager vi en plan for spredning – enten det er annonsering eller organisk deling av innhold. Nyhetsbrev er en svært effektiv kanal for mange. Vi er til enhver tid oppdaterte på hvilke annonsemuligheter som finnes og sørger for å optimalisere kampanjer slik at de gir best mulig resultat.

Lurer du på hvordan bruke LinkedIn? Her har vi laget en guide.

 

 

Book oss i 20 minutter!

Bruk 20 minutter på Teams, så forteller vi deg hvordan vi jobber, og kanskje du kan fortelle oss litt om dine mål. Vi garanterer at det blir nyttige minutter!

Book en prat her!

 

 

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.