Hils på TENK-gjengen!

Tenk Aleksander Mørkved Paulshus

Aleksander Mørkved PaulshusDigital rådgiver
Aleksander er digital rådgiver og har bred erfaring med salg, markedsføring og kommunikasjon både fra byrå, event, og tech. Han er analytisk og nysgjerrig og jobber gjerne med tallene bak resultatene for å øke effekt over tid.

Helhetlig tankegang står sterkt hos Aleksander, og han jobber alltid for at alle kommunikasjonskanaler drar i samme retning. Har jobbet med flere av landets største bedrifter og har en forkjærlighet for kreativitet, innovasjon og entreprenørskap.

Tlf 996 21 662 //  aleksander@tenkkom.no  //  LinkedIn

Cecilie Falch Eriksen

Cecilie Falch-EriksenRådgiver & tekstforfatter
Cecilie utvikler kreative konsepter og ideer for Tenks kunder i alle kanaler. Hun har lang erfaring fra reklamebransjen og har jobbet med en rekke bransjer og merkevarer. Cecilie jobber også med innhold til sosiale og digitale medier – både strategisk og operativt.

Tlf 922 55 862 // cecilie@tenkkom.no // LinkedIn

Geir Holm

Geir HolmDaglig leder & seniorrådgiver
Geir er daglig leder og konsulent, med lang fartstid fra mediebransjen – både strategisk og kreativt. Han arbeidet over 15 år i media (Athletic Sound, Radio Halden og A-pressen) før han i 1998 var én av tre som startet Tenk Kommunikasjon. Geir har bred erfaring med å utvikle strategier, salgsmiljøer og kommunikasjonsløsninger. Han er god på å se hele kundereisen, identifisere hvor potensialet ligger, og hva som skal til for å ta potensialet ut.

Tlf 908 41 510  //  geir@tenkkom.no  //  LinkedIn

Malin Mathisen

Malin MathisenInnholdsprodusent & tekstforfatter
Malin jobber med innholdsproduksjon, tekst, levende bilder og annonsering i sosiale medier. Hun er utdannet innenfor markedskommunikasjon og prosjektledelse og har tidligere jobbet i IUM mediebyrå og i markedsavdelingen i Visit Tromsø. Malin engasjerer seg i våre kunder fra strategi til spredning og kreativt innhold

Tlf 954 62 618 //  malin@tenkkom.no  //  LinkedIn

MarieMVenåsTenk

Marie M. VenåsInnholdsprodusent & grafisk designer
Marie jobber med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier. Hun er utdannet grafisk designer og prosjektleder ved Høyskolen Kristiania og er opptatt av å sikre en rød tråd i alt hun gjør. Hun har tidligere jobbet som grafisk designer hos Fjeldstad & Partners og som designer og prosjektleder i digitalbyrået Innsikt.

Tlf 454 76 516 //  mv@tenkkom.no  //  LinkedIn

mia bilde nettside3 2

Mia RolandAD & grafisk designer
Mia har bred erfaring fra både byrå og markedsavdeling. Hun har kompetanse innen markedsføring og grafisk design til digitale kanaler og print. Med erfaring fra flere ulike bransjer og merkevarer, både norske og internasjonale, jobber Mia strategisk, kommersielt og kreativt med konsepter og kampanjer.

Tlf 930 34 361 //  miar@tenkkom.no  //  LinkedIn

Tenk Svein Vekterli

Svein VekterliSeniorrådgiver
Svein er konsulent og har jobbet med ledelse, markedsføring, kommunikasjon og salg i over 30 år. Han har blant annet jobbet som salgsleder i Nissan og annonsesjef og daglig leder i A-pressen før han var med å starte Tenk Kommunikasjon. Som rådgiver bruker Svein sin erfaring ”fra alle sider av bordet” til å jobbe tett og helhetlig med sine kunder.

Tlf 909 20 150 // svein@tenkkom.no // LinkedIn

Vanesa Alickaj

Vanesa AlickajInnholdsprodusent & grafisk designer
Vanesa jobber med innholdsproduksjon og grafisk design. Hun er utdannet produktdesigner og grafisk designer og har en lidenskapelig interesse for farger, design og interiør. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig hos Expo Nova og har hatt ansvar for deres markedsføring og grafiske profil.

Tlf 400 92 926  //  vanesa@tenkkom.no  //  LinkedIn

180827 wenche 720 2

Wenche PedersenByråassistent
Wenche er den første mange møter når de kommer til oss i Tenk. Hun sørger for at lokalene ser pene ut og at vi får god servering – både til lunsj og møter. I tillegg gjør Wenche endel administrative oppgaver. Hun har mange års erfaring fra serviceyrket, blant annet i Flytoget, bank, butikk, eldresenter og på skoler.

Tlf 950 28 464 //  wenche@tenkkom.no  //  LinkedIn