Hils på Tenk-gjengen!

Ann-Christin Wright LiaSenior AD/Grafisk designer
Ann-Christin jobber som AD på Tenks kontor i Skien. Hun har stor digital kompetanse og designer alt fra nettsider til messemateriell og kataloger. Med over 20 års erfaring har hun jobbet med de fleste bransjer og kategorier, og hun var også med å starte Tenk Kommunikasjon.

Tlf 958 29 919  //  ac@tenkkom.no  //  LinkedIn

AnnaLeijonhielmTenk

Anna LeijonhielmDigital Innholdsprodusent
Anna produserer visuelt innhold til digitale og sosiale medier. Hun har studert kunst og film & TV på Westerdals og har øynene rettet mot fengende audovisuelle virkemidler. Hun har blant annet jobbet som reklameklipper og live VJ på konserter. Med sin brede erfaring fra film, TV, reklame og kunstfeltet bruker hun kunnskapen sin til å produsere innovative og engasjerende videoer.

Tlf 993 20 159 //  anna@tenkkom.no //  LinkedIn

CecilieFalchTenk

Cecilie Falch-EriksenTekstforfatter
Cecilie utvikler kreative konsepter og ideer for Tenks kunder i alle kanaler. Hun har lang erfaring fra reklamebransjen og har jobbet med en rekke bransjer og merkevarer. Cecilie jobber også med innhold til sosiale og digitale medier – både strategisk og operativt.

Tlf 922 55 862 // cecilie@tenkkom.no // LinkedIn

Geir HolmDaglig leder/Seniorrådgiver
Geir er daglig leder og konsulent, med lang fartstid fra mediebransjen – både strategisk og kreativt. Han arbeidet over 15 år i media (Athletic Sound, Radio Halden og A-pressen) før han i 1998 var én av tre som startet Tenk Kommunikasjon. Geir har bred erfaring med å utvikle strategier, salgsmiljøer og kommunikasjonsløsninger. Han er god på å se hele kundereisen, identifisere hvor potensialet ligger, og hva som skal til for å ta potensialet ut.

Tlf 908 41 510  //  geir@tenkkom.no  //  LinkedIn

hilde-cecilie-henriksen

Hilde Cecilie HenriksenSeniorrådgiver
Hilde er konsulent med stor kompetanse innen merkevarebygging og kommunikasjon i og for kjeder. Hun har ledet kommunikasjonsarbeidet til kjente merkevarer som McDonald´s, Statoil Fuel & Retail (Circle K), OBH Nordica og Plan Norge – både nasjonalt og internasjonalt. Hilde har også jobbet med utvikling og markedsføring av store eiendomsprosjekter.

Tlf 907 54 640 // hilde@tenkkom.no // LinkedIn

MarieMVenåsTenk

Marie M. VenåsDigital innholdsprodusent
Marie jobber med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier. Hun er utdannet grafisk designer og prosjektleder ved Høyskolen Kristiania og er opptatt av å sikre en rød tråd i alt hun gjør. Hun har tidligere jobbet som grafisk designer hos Fjeldstad & Partners og som designer og prosjektleder i digitalbyrået Innsikt.

Tlf 454 76 516 //  mv@tenkkom.no  //  LinkedIn

mia bilde nettside3

Mia RolandAD/grafisk designer
Mia har bred erfaring fra både byrå og markedsavdeling. Hun har kompetanse innen markedsføring og grafisk design til digitale kanaler og print. Med erfaring fra flere ulike bransjer og merkevarer, både norske og internasjonale, jobber Mia strategisk, kommersielt og kreativt med konsepter og kampanjer.

Tlf 930 34 361 //  miar@tenkkom.no  //  LinkedIn

Svein VekterliSeniorrådgiver
Svein er konsulent og har jobbet med ledelse, markedsføring, kommunikasjon og salg i over 30 år. Han har blant annet jobbet som salgsleder i Nissan og annonsesjef og daglig leder i A-pressen før han var med å starte Tenk Kommunikasjon. Som rådgiver bruker Svein sin erfaring ”fra alle sider av bordet” til å jobbe tett og helhetlig med sine kunder.

Tlf 909 20 150 // svein@tenkkom.no // LinkedIn

TrymSørsdalTenk

Trym SørsdalDigital Innholdsprodusent
Trym har høy kunnskap og lang erfaring innen annonsering på sosiale medier. Han har studert markedskommunikasjon på Høyskolen Kristiania og har en brennende lidenskap for faget sitt. Trym har blant annet erfaring med digital kommunikasjon fra festivalbransjen i Norge og har jobbet med aktører som Pstereo og Bakkefestivalen i Trondheim.

Tlf 47 83 11 23 //  trym@tenkkom.no  //  LinkedIn

Vanesa Alickaj

Vanesa AlickajDigital innholdsprodusent
Vanesa jobber med innholdsproduksjon og grafisk design. Hun er utdannet produktdesigner og grafisk designer og har en lidenskapelig interesse for farger, design og interiør. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig hos Expo Nova og har hatt ansvar for deres markedsføring og grafiske profil.

Tlf 40 09 20 26  //  vanesa@tenkkom.no  //  LinkedIn

Wenche PedersenByråassistent
Wenche er den første mange møter når de kommer til oss i Tenk. Hun sørger for at lokalene ser pene ut og at vi får god servering – både til lunsj og møter. I tillegg gjør Wenche endel administrative oppgaver. Hun har mange års erfaring fra serviceyrket, blant annet i Flytoget, bank, butikk, eldresenter og på skoler.

Tlf 24 02 21 24 //  wenche@tenkkom.no  //  LinkedIn