Hils på Tenk-gjengen!

Ann-Christin Wright LiaSenior AD/Grafisk designer
Ann-Christin jobber som AD på Tenks kontor i Skien. Hun har stor digital kompetanse og designer alt fra nettsider til messemateriell og kataloger. Med over 20 års erfaring har hun jobbet med de fleste bransjer og kategorier, og hun var også med å starte Tenk Kommunikasjon.

Tlf 958 29 919  //  ac@tenkkom.no  //  LinkedIn

cathrine

Cathrine Melby FredriksenAD/Grafisk designer
Cathrine er en allsidig AD og grafisk designer med kompetanse innen trykk, digitalt, web, foto og motion graphics. Hun er vant med å ha ansvar for prosesser fra A til Å og har et stort fokus på kundeopplevelser. Cathrine har erfaring fra prosjekter som DNB NXT, Autolease i DNB, og Nor-Shipping for Norges Varemesse.

Tlf 453 98 148 //  cathrine@tenkkom.no  //  LinkedIn

Cecilie Falch-EriksenTekstforfatter
Cecilie utvikler kreative konsepter og ideer for Tenks kunder i alle kanaler. Hun har lang erfaring fra reklamebransjen og har jobber med en rekke bransjer og merkevarer. Cecilie jobber også med innhold til sosiale og digitale medier – både strategisk og operativt.

Tlf 922 55 862 // cecilie@tenkkom.no // LinkedIn

Cecilie Omsted HusebyAdm. prosjektleder
Cecilie er adm. prosjektleder med lang erfaring fra ledelse, produksjon og logistikk i reklame- og designbransjen. Hun var administrasjonssjef i TV4 og hos Dinamo, og var medlem av ledergruppen hos sistnevnte arbeidsgiver. I Bates var hun reklamefilmprodusent og ansattes representant i styret. Cecilie har også jobbet med markedsføring på kundesiden.

Tlf 908 80 460 // ch@tenkkom.no // LinkedIn

Eileen Mc Cready i Tenk Kommunikasjon

Eileen Mc CreadyProsjektrådgiver
Eileen er prosjektrådgiver med bakgrunn fra grafisk design. Hun har jobbet med redaksjonell design i over 15 år som AD og designer og har erfaring med produksjon og kvalitetssikring av markedsmateriell og gjennomføring av kampanjer. Eileen har utdannelse i prosjektledelse fra Emergence og BI. Hun har også jobbet som prosjektleder og markedskoordinator på kundesiden, blant annet i Telia.

 

Tlf 906 25 422 //  eileen@tenkkom.no  //  LinkedIn

Geir HolmDaglig leder/Seniorrådgiver
Geir er daglig leder og konsulent, med lang fartstid fra mediebransjen – både strategisk og kreativt. Han arbeidet over 15 år i media (Athletic Sound, Radio Halden og A-pressen) før han i 1998 var én av tre som startet Tenk Kommunikasjon. Geir har bred erfaring med å utvikle strategier, salgsmiljøer og kommunikasjonsløsninger. Han er god på å se hele kundereisen, identifisere hvor potensialet ligger, og hva som skal til for å ta potensialet ut.

Tlf 908 41 510  //  geir@tenkkom.no  //  LinkedIn

hilde-cecilie-henriksen

Hilde Cecilie HenriksenSeniorrådgiver
Hilde er konsulent med stor kompetanse innen merkevarebygging og kommunikasjon i og for kjeder. Hun har ledet kommunikasjonsarbeidet til kjente merkevarer som McDonald´s, Statoil Fuel & Retail (Circle K), OBH Nordica og Plan Norge – både nasjonalt og internasjonalt. Hilde har også jobbet med utvikling og markedsføring av store eiendomsprosjekter.

Tlf 907 54 640 // hilde@tenkkom.no // LinkedIn

Karina WilhelmsenDigital innholdsprodusent
Karina jobber med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier. Hun har en bachelorgrad i Entreprenørskap med spesialisering i Retail Design & Management. Karina har erfaring fra sosiale medier, kundeservice og salg før hun kom til Tenk.

Tlf 466 71 298 // karina@tenkkom.no // LinkedIn

Kristin OnsumProsjektleder
Kristin er prosjektleder med lang og bred erfaring fra reklamebyrå. Hun har jobbet med noen av landets største kunder og har erfaring med de fleste bransjer. Kristin er utdannet innen markedsføring, informasjon og samfunnskontakt.

Tlf 913 46 575 //  kristin@tenkkom.no  //  LinkedIn

lars-weimoth

Lars WeimothTekstforfatter
Lars utvikler kommunikasjonskonsepter og godt, relevant innhold for Tenks kunder. Han er opprinnelig journalist fra blant annet Amedia og Edda Media. I tillegg har Lars jobbet med markedsføring, salg og prosjektledelse i DnB og Nordic Choice Hotels.

Tlf 980 46 153 // lars@tenkkom.no // LinkedIn

 

Marie VenåsDigital innholdsprodusent
Marie jobber med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier. Hun er utdannet grafisk designer og prosjektleder ved Høyskolen Kristiania og er opptatt av å sikre en rød tråd i alt hun gjør. Hun har tidligere jobbet som grafisk designer hos Fjeldstad & Partners og som designer og prosjektleder i digitalbyrået Innsikt.

Tlf 454 76 516 //  mv@tenkkom.no  //  LinkedIn

Mona IsaksenDigital innholdsprodusent
Mona jobber med strategi, idé og innholdsproduksjon til digitale og sosiale medier. Hun har erfaring fra TV-bransjen, videoproduksjon og som koordinator for sosiale og digitale medier. Mona har to bachelorgrader, en i litteratur og en i digitale medier fra henholdsvis Universitetet i Oslo og Deakin University, Melbourne.

Tlf 453 98 148 //  mona@tenkkom.no  //  LinkedIn

Wenche PedersenByråassistent
Wenche er den første mange møter når de kommer til oss i Tenk. Hun sørger for at vi får god mat – både til lunsj og i møter, at lokalene ser rimelig pene ut, i tillegg til at hun gjør en del administrative oppgaver. Wenche har mange års erfaring fra serviceyrket, blant annet Flytoget, bank, butikk, eldresenter og på skoler.

Tlf 24 02 21 24 //  wenche@tenkkom.no  //  LinkedIn

Svein VekterliSeniorrådgiver
Svein er konsulent og har jobbet med ledelse, markedsføring, kommunikasjon og salg i over 30 år. Han har blant annet jobbet som salgsleder i Nissan og annonsesjef og daglig leder i A-pressen før han var med å starte Tenk Kommunikasjon. Som rådgiver bruker Svein sin erfaring ”fra alle sider av bordet” til å jobbe tett og helhetlig med sine kunder.

Tlf 909 20 150 // svein@tenkkom.no // LinkedIn