UFF og TENK Kommunikasjon inngår samarbeidsavtale

UFF og Tenk KommunikasjonTeamet i Tenk, f.v: Kenneth Tangnes, Eileen Mc Cready, Mona Isaksen, Cecilie Falch-Eriksen og Petter Danielsen. I tillegg er Svein Vekterli med på teamet.

UFF har valgt TENK Kommunikasjon som ny samarbeidspartner. I disse dager ferdigstiller TENK ny profil og nytt design på innsamlingscontainerne til UFF.

 

– UFF er en svært spennende kunde med et tydelig og meningsfullt budskap. Leverer man klærne sine til UFF, går alt overskudd til bistand. Denne historien er vi i gang med å fortelle i sosiale medier, og mer kommer, sier rådgiver Kenneth Tangnes.

TENK er i gang med å utvikle ny nettside, nytt innhold og ikke minst nye digitale tjenester.

 

– Kort sagt skal vi hjelpe UFF med å oppnå deres målsetninger gjennom alle de klassiske reklametjenestene og sikkert noen uortodokse, også. Vi gleder oss!

 

– For oss er TENK mer enn et reklamebyrå. De vil være en viktig samarbeidspartner fremover, og vi er svært fornøyde så langt, sier Rosa Marielle Fried i UFF.

 

En synlig kunde

Over 3000 innsamlingsbokser får nytt design, og antallet skal øke til ca. 4500 i løpet av de nærmeste fem årene. I tillegg vil 16 nyprofilerte lastebiler kjøre rundt flere ganger i uken over hele landet og samle inn tekstiler, sko, sengetøy, puter, duker, sokker og undertøy. Alt kan leveres – så lenge det er rent og tørt.

 

– Det er alltid gøy å jobbe med en kunde de fleste har kjennskap til og som er godt synlig i både by- og bygdemiljøet. Vi er derimot litt usikre på hvor stor kunnskap befolkningen har om hva som skjer med alt det som samles inn. Bare noe havner nemlig i UFF sin butikk i Prinsens gate i Oslo. Resten selges til utlandet. Av det som selges går 100% av overskuddet til forskjellige bistandsprosjekter i Afrika og India.

 

– Når vi i tillegg nå får jobbe med en kunde som ikke bare har fokus på gjenbruk, men som også jobber med bistand, sier det seg selv at dette blir et svært meningsfylt oppdrag for oss i TENK. Vi mener vi i UFF har fått en oppdragsgiver med en fantastisk gjennomføringskraft som vi kan samarbeide tett med gjennom hele prosessen, avslutter Tangnes.